Поръчайте на телефон 0878909495

Back to top

ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Доставка

Доставките на поръчки на територията на град София се извършват в рамките на 24 часа, в делнични дни. За заявки на стойност над 40.00 лв. с ДДС доставката е БЕЗПЛАТНА, а за поръчки под тази стойност се начислява транспортна услуга на стойност 3 лв. с ДДС. Доставката се осъществява след потвърждение на поръчката. Поръчаните продукти за останалата част на страната се осъществяват от куриерска фирма на адрес, посочен от клиента. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от клиента. Стойността на куриерските и транспортни разходи не е включена в цената на стоките и артикулите. Тя се определя съгласно тарифите на избрания куриер, като Потребителят може да се осведоми за нея по време на извършване на поръчката. Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки до посочения от потребителя адрес е до 3 работни дни, след получаване на потвърждение на поръчката, като срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни. Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което потребителят следва да бъде своевременно уведомен от страна на Bn-mag.com.

Цената на разходите за доставка се калкулира в стойността на поръчката и е посочена под информацията, публикувана за поръчвания артикул в секция „Количка“. Сумата за доставка се поема от клиента.

Всички цени в електронния магазин B&N mag са в български лева и с включен ДДС. Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато. Плащания се осъществяват с наложен платеж, при доставката – в брой от Клиента или от трето лице, от името на Клиента.

Клиентът – потребител по Закона за защита на потребителите, декларира съгласие за извършване на плащане на стоките по смисъла на чл. 53, ал.1 от закона.

Благодарим ви, че пазарувахте в B&N mag

Коментари

Important question

Do you! need something startup new? Open and look at this website. Only there the choice of hot girls for every taste and completely free! They are good slaves, they will implement everything you command !
http://gov.shortcm.li/kings#Y28